Média

Segítünk az egyedi és emlékezetes megjelenésben a média platformokon. Képek, videók és reklámfilmek az Ön igényeire szabva ízlésesen az általunk képviselt minőségben.

Fotózás

Minőségi fotók marketing célokra

Videózás

Mutassa be vállakozását vagy termékét

Animálás

Videó és termékanimálás marketing célokra

Reklám

Reklűmfilm és animáció készítés

Fotózás

A digitális marketingben rendkívül fontos, hogy jó minőségű képanyaggal rendelkezzen! Szeretné bemutatni tevékenységét vagy szolgáltatását? Tegye azt minőségben! Vállaljuk rendezvények, termékek, márkák és cégek teljeskörű foltozását. 

Videózás

Szeretne reklámfilmet cégéről vagy márkájáról, esetleg termékéről? Vállaljuk kis és nagyköltségvetésű videóanyagok – filmek rendezését, rögzítését, vágását és készre formálását akár zene vagy többnyelvű narráció illetve felirat ráillesztésével készítésével.

Animálás

Az animációk első sorban marketing célból és informatív célból hasznosak. Tűnjön ki egyedi animációkkal! Vállaljuk egyedi termék vagy szolgáltatás alapú animációk elkészítését.

Reklám

Legyen szó online vagy TV reklámanyagokról, kisebb vagy nagyobb projektről, elkészítjük önnek! Írja meg nekünk a pontos részleteket, és megkeressük árajánlatunkkal illetve javaslatainkkal.