Önt hogyan látják?

Marketing

Segítünk ügyfeleinknek feljebb lépni az online hirdetések világában. Vállaljuk stratégiák- kampányok- tartalmak megtervezését és teljes körű kivitelezését.

Google

Google kereső hirdetések és neutrális ranking

Social media

Közösségi média hirdetések és kampányok

Bannerek

Közösségi média tartalmak és márkaépítés

Reklámanyagok

Online és nyomtatott bemutatóanyagok

Google

Naponta több mint 380 weboldal kerül fel a világhálóra. Többségük ügyféleszerzési illetve kereskedelmi célból. A honlapok számának növekedésével egyre nagyobb a verseny a megjelenésért illetve a Google keresőjében az első oldalon való megjelenésért. Növelje holnapja láthatóságát keresőbarát kialakítással és profitorientált hirdetésekkel.

Social media, kampányok

A mai marketing stratégiák megkövetelik, hogy ne csak hirdetéseket hozzunk létre, hanem egy olyan márkát, amihez az ügyfelek kötődni és csatlakozni tudnak. Vállaljuk közösségi média oldalak kezelését, tartalmainak megtervezését és kampányainak levezetését. 

 

Bannerek, posztok

Kreatív és stílusos tartalmakkal több ember figyelmét keltheti fel. Vállaljuk közösségi média posztok és webes bannerek grafikai megtervezését, illetve egyéni projektek alapján akár teljes kampányarculat létrehozását.

Reklámanyagok

Tűnjön ki a tömegből és tegyen pozitív benyomást. Egyedi megjelenést biztosítunk minden online és offline bemutatóanyagoknak. Legyen szó PowerPoint prezentációról, hírlevélről vagy nyomtatott újságról, szórólapról, rollup-ról,