Több érdeklődőt és eladást szerzünk mint amivel elbírsz

Mi kifejezetten csak eredményorientált kampányokat vállalunk. Azért ezzel főleg te nyersz nem?

4.8   91 értékelésből

A legtöbb vállakozó teljesen félreérti az online marketing lényegét

A marketing célja nem az eladás. A marketing feladata, hogy érdeklődőket vonzzon, akik átkattintanak a weboldaladra. Emlékszel olyanra, hogy egy hirdetés azonnal levont pénzt a bankkártyádról? Ugye, hogy nem?

A hirdetésnek nem szabad hirdetésnek tűnnie. Sokan azt gondolják, hogy a jól kinéző kreatív minden, pedig az csak arra való, hogy megállítsa az embereket. A tartalom és a célközönség a lényeg.

A célközönséget optimalizálni kell. Ha mindenkit megcélozol, senkit sem érsz el igazán. Ha viszont túl szűken célzol, sok potenciális ügyfelet kihagyhatsz. A megfelelően célzott, de elég tág kampány hozza a legjobb eredményeket.

Miért mi vagyunk a megoldás?

Beszélhetnék arról, milyen problémák vannak a hazai marketingpiacon, de nem a kritizálásban hiszünk. Inkább megmutatjuk, miért érdemes minket választani.

Eredményt szállítunk

A-Z-ig mindent intézünk: Nem kell aggódnod komlpexen mindent megoldunk., Grafikát készítünk, profi szövegíróink megírják a szövegeket, beállítjuk a hirdetéseket. Te csak a vállalkozásod növekedésére koncentrálhatsz

Epikus megtérüléssel

Elejétől a végéig optimalizáljuk kampányaidat, hogy a lehető legalacsonyabb áron juss ügyfelekhez. Ha csak elindítasz egy hirdetést, de nem optimalizálod, akár 2-3x többe is kerülhet ami elégeti a profitod

Több szabadidő

Miközben mi gondoskodunk a marketingedről, te több szabadidőt nyersz. Akár napi több órát is megspórolhatunk neked, miközben folyamatos eredményeket érsz el stressz és kétségek nélkül.

Biztos egy vagyonba kerül… Dehogy!

Mi kifejezetten eredményorientált hirdetéseket futtatunk, és annyira bízunk a sikerünkben, hogy csak egy minimális havi díjat számítunk fel. A munkánk valódi értékét az eredményeid alapján fizeted ki – így biztos lehetsz benne, hogy minden forintod megtérül.

„Amikor elindítottam a vállalkozásomat, semmi tapasztalatom nem volt marketing terén. Azt hittem, elég lesz csak jó terméket kínálni, de hamar rájöttem, hogy ennél sokkal több kell. Ti megmutattátok, mennyire összetett a marketing, és hogyan lehet azt hatékonyan használni. Hálás vagyok a támogatásotokért!”

Kovács Laura I Vállakozó

Kovács Laura
Vállakozó

Mit nyersz egy profi marketingessel?

Kiszámítható eredmények

Pontosan megtudod mondani, hogy hány látogatóból lesz ügyfeled, így folyamatosan és stabilan fejlesztheted vállakozások

Csökkenti a költségeid

Akár drasztikusan is csökkenti a marketing költségeidet a megfelelően optimalizált hirdetés. Ne adakozz a facebooknak

Időt spórolunk neked

Mért kéne marketing szakértőnek lenned? Csináld azt amiben jó vagy! Akár napi több órát is spórol neked, és te már csak a végeredményt látod. 

4.8   291 értékelésből

🤟 Mi nem rajtad fogunk kísérletezni

14 év tapasztalat a nemzetközi és hazai piacon. Pontosan tudjuk hogy mit hogyan használunk

Így gondolják ügyfeleink

Olvasd el a hozzád hasonló vállalkozók & cégek visszajelzéseit!

96%

Ügyfeleinknek a szolgáltatás után 4 vagy 5 csillagra értékelik munánkat 

Értékelési átlagunk

4,8/5

5 csillag

4 csillag

3 csillag

2 csillag

1 csillag

4.8   91 értékelésből

Gyakran feltett kérdések

Gyakorlatilag bármiben tudunk segíteni, de első körben tanácsadással foglalkozunk, eredményorientált marketing kampányokat és magasan konvertáló weboldalakat készítünk. Ezen kívül tudunk segíteni szövegírásban, SEO-ban és videós tartalmakban is, de ezeket alvállalkozók fogják neked készíteni. Miért mondom ezt el neked? Azért, mert nyílt lapokkal játszunk, és úgy gondoljuk, hogy mindenki azt csinálja, amiben zseniális. Ne aggódj, mert sok zsenit ismerünk a szakmában, és nekünk az a fontos, hogy jól csináljuk a dolgunkat, és sikeres legyél.

Amennyiben komolyan gondolod, és tényleg szeretnéd fejleszteni a céged és dominálni a piacot, abban az esetben tudunk együtt dolgozni. Ha érted, hogy költened kell marketingre, és így tudsz 1000 Ft-ból 10.000 Ft-ot csinálni, akkor tudunk együtt dolgozni. Számunkra nem számít, hogy kicsi vagy nagy vállalkozásod van, dolgoztunk már egy fős vállalkozásokkal és több száz főt számláló nemzetközi cégekkel is.

Próbálunk árképzésünkben olyan árat kialakítani, ami a hazai piacon is kifizethető, és minden cégnek személyre szabva adunk árajánlatot. Szeretnénk mindenkinek megadni az esélyt, ezért kis induló vállalkozásoknak kedvezményt is szoktunk adni.

Minden esetben egy ingyenes konzultációval kezdjük a megrendelést, ahol egy kötetlen beszélgetés során megnézzük, miben tudunk neked segíteni.

Ezt követően, ha úgy döntünk, hogy tudunk együtt dolgozni, küldünk neked egy fizetési linket, amivel megrendelheted a szolgáltatást. 

Nem! Minden esetben kiemelt figyelmet kapnak ügyfeleink. Értjük, hogy ez a megélhetésed, az életed, a gyermeked…A te projekted számunkra legalább anyira fontos mint nekünk a sajátunk. 

Ez teljesen a projekttől függ. Ha részt vettél a tanácsadásunkon, és ismerjük a célközönségedet, valamint a számodra legelőnyösebb marketing csatornákat, akkor általában egy hét alatt el tudjuk kezdeni a hirdetéseket.

Más kérdésed van? 
Hívj minket bátran! Én fogom neked felvenni a telefont 🖐  Dóri

Havi 4 új ügyfelet tudunk vállalni

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra ami nem egy sales beszélgetés, hanem egy értékes szakértői vélemény.
(A felmérő konzultáció eredeti ára 164.000 Ft )

4.8   217 értékelésből

164.000 Ft– ot ajándékba?

Ennél sokkal többet kapsz: nemcsak ötleteket és koncepciókat, hanem olyan szakvéleményt is, amely meghatározhatja a teljes online sikeredet. Nem hiszed? Mutatom👇

Kattints rá, mielött elfogynak az időpontok!

Őszinte leszek, ez tényleg már az oldal alja. Szóval, nyomd meg a gombot! Ha idáig eljutottál, akkor valamit jól csinálunk, nem? Kattints rá

Segítek, ez volt az a gomb! Vagy majd legközelebb mi? Az mindíg bevált nem?…

Categories