SZERVER ÉS KARBANTARTÁS

Karbantartás
6 990 Ft / hó tól *

A weblapok a tökéletes működés érdekében folyamatos törődést igényelnek. Egyes beépített  kisegítőprogramok a frissítéskor kárt tehetnek a rendszerben, illetve önműködően is frissülhetnek, amikor észrevétlenül kapcsolnak ki funkciókat. A karbantartás igénybevételével Önnek nem kell foglalkoznia a weboldala frissítéseivel.

Biztonsági rendszer
18 990 Ft / év *

A hackerek folyamatos veszélyt jelentenek a weboldalakra. Biztonsági rendszerünk képes megállítani a brute force heckerek próbálkozásait, akik programok segítségével találgatják jelszavát, és próbálnak bejutni az Ön honlapjára. Ezen felül segít kiszűrni a káros tartalmakat a file feltöltéskkor.

Látogatók követése
7 990 Ft / hó tól *

Kíváncsi arra, hogy weboldala látogatói merre barangolnak, hová kattintanak, vagy esetleg mért nem jutottak el a termék kifizetéséig?  Segítünk önnek, és hozzáférést adunk nem csak heatmap hez, hanem akár fel is veheti és elemezheti a látogatók tevékenységét.

Statisztikák
6 990 Ft / hó tól *

Legyen tisztában az oldala látogatottságával, illetve elemezze a beérkező aktivitásokat. Figyelje meg vásárlói vagy ügyfelei döntéseit weboldalán, és készítsen olyan stratégiákat, melyek segítik a hosszútávú üzleti siker elérésében. Kérjen egyedi árajánlatot a csomagra!

*A fentiekben említett árak csak abban az esetben érvényesek amennyiben Ön 12 hónapig igényt tart a szolgáltatásokra.
Más esetekben kérjen árajánlatot.