SZERVER ÉS KARBANTARTÁS

Szerver 
1500 Ft / hó tól *

A központi SSD alapú gyors (1Gbit/s), Vírusvédelemmel ellátott adattároló szerverek felelősek a fájlok tárolásáért. Napi szinten végzünk mentést weboldaláról, adatbázisáról és a leveleiről is. Minden Domain mellé térítésmentesen biztosítunk https:// hozzáférést, amivel a keresők biztonságosnak tanúsítják weboldalát. A weboldal méretével egyenes arányosan a költség mérete is megnőhet.

Karbantartás
3 990 Ft / hó tól *

A weblapok a tökéletes működés érdekében folyamatos törődést igényelnek. Egyes beépített  kisegítőprogramok a frissítéskor kárt tehetnek a rendszerben, illetve önműködően is frissülhetnek, amikor észrevétlenül kapcsolnak ki funkciókat. A karbantartás igénybevételével Önnek nem kell foglalkoznia a weboldala frissítéseivel.

Karbantartás plusz
9 990 Ft / hó tól *

Az alap karbantartáson felül minden hónapban igényelhet változtatásokat a honlapon havi maximum 30p munkaidő keretén belül. Lehetősége nyílik szövegeket, képeket és egyéb tartalmakat szakszerűen megváltoztatni. Amennyiben nagyobb fejlesztéseket is igénybe kíván venni, abban az esetben az első 30p fejlesztési időt jóváírjuk.

Biztonsági rendszer
1 490 Ft / hó tól *

A hackerek folyamatos veszélyt jelentenek a weboldalakra. Biztonsági rendszerünk képes megállítani a brute force heckerek próbálkozásait, akik programok segítségével találgatják jelszavát, és próbálnak bejutni az Ön honlapjára. Ezen felül segít kiszűrni a káros tartalmakat a file feltöltéskkor.

Statisztikák
4 990 Ft / hó tól *

Legyen tisztában az oldala látogatottságával, illetve elemezze a beérkező aktivitásokat. Figyelje meg vásárlói vagy ügyfelei döntéseit weboldalán, és készítsen olyan stratégiákat, melyek segítik a hosszútávú üzleti siker elérésében. Kérjen egyedi árajánlatot a csomagra!

*A fentiekben említett árak csak abban az esetben érvényesek amennyiben Ön 12 hónapig igényt tart a szolgáltatásokra.
Más esetekben kérjen árajánlatot.